Hlinený pekáč malý 37 cm
Pekáč z pálenej hliny ( Rímsky pekáč )
Zloženie:
Pekáč z pálenej hliny
-
Security policy (edit with Customer reassurance module)
-
Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
-
Return policy (edit with Customer reassurance module)
Pekáč z pálenej hliny
Návod na použitie:
Pred prvým použitím nechajte pekáč na 2 hodiny stáť namočený vo vode. Pred každým použitím treba obidve časti pekáča vložiť na 15 – 20 minút do studenej vody , aby sa póry nádoby naplnili vodou. Takto sa počas pečenia v rímskom hrnci vytvorí para , ktorá zmäkčí mäso. Po odstránení pokrievky a ďalšom pečení sa na povrchu mäsa vytvorí chutná chrumkavá kôrka.
Rímsky hrniec je vhodný iba na pečenie v rúre, nikdy ju nepoložte na otvorený oheň, lebo pekáč Vám môže popraskať.
Dbajte na to, aby sa pekáč rýchlo neochladil. Odporúča sa rímsky hrniec po vybratí z rúry položiť na dienko alebo suchú utierku.
100 položky